torstai 30. joulukuuta 2010

Kummitädin kutoma kaulaliina



Kummitätini, 96 v, on itse kutonut tämän kaulahuivin jonka häneltä sain joululahjaksi. Kaunis ja lämmin. Kiitoksia♥

maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulun jälkeen




Jostainsyystä en tänne edes joulutervehdystä laittanut! Tänään näitä kuvia napsin tuossa takapihalla.

perjantai 17. joulukuuta 2010

keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Pakkaspäivänä


Nämä kynttiläjalat kirppikseltä, hinta 0.10. En tiedä mitä ainetta ovat, niinkuin olis hopeaa, mutta ei ehkä kuitenkaan. Ensimmäinen joulukorttikin tuli tänään, kiitoksia Ritvalle ja Pekalle Seinäjoelle!

keskiviikko 8. joulukuuta 2010

Kirppiksellä


Tämä pläjäys maksoi seitsemänkymmentäsenttiä, osan käytän askarteluun, osan laitan takaisin myyntiin omien tavaroiden sekaan. Esim. nukesta saa kasvot ja vartalon uusiokäyttöön.


Valkoiset puiset kynttilänjalat ovat ihan uudet, hintalaput oli vielä. Aaltovaasit ovat myös uudet, olivat laatikoissa. Peltivuoasta aion tehdä kynttilälyhdyn. Lasit ovat tuikkuja varten. Serveteissä on kaunis kuva.

maanantai 6. joulukuuta 2010

perjantai 3. joulukuuta 2010

Linja-autossa on tunnelmaa ♪ ♪


En ole koskaan missään kulkuneuvossa, en junassa, en autossa, kutonut, lukenut tai muuta askarrellut, nyt otin heti autoon päästyäni kutimen esiin ja kudoin Ähtäriin asti, kuskikin jo kysyi, että summassako teet, kun alkoi jo tulla pimeää, ei mitään ongelmaa, vaikka lanka olikin mustaa, yks nurin, yks oikein....

Jyväskylässä


Keskiviikkoaamuna linja-autolla Jyväskylään äidin luokse. Samalla reissulla kävin kummitätini, 6.12. 84 vuotta, luona ja sitten 1.12. synttärisankarin, toisen kummitätini, 96 vuotispäivillä. Siellä tapasin myöskin hänen kaksi tytärtään miehineen, siellä vierähti melkein kuusi tuntia. Siis oikein sukulaisvierailu, yhden päivän aikana. Molemmilta kummitädeiltä sain myös joulupaketit, lämpöiset kiitokset heille.