.

.
.

torstai 22. syyskuuta 2011

Kesän rakennusprojekti




Tästä se alkoi.



Tämä on niinsanottu etupuoli.


Ja tältä näyttää takaa, siis tämän rakennelman takana on sohva.



Tänään siirsin ruokapöydän tähän, ennen se oli seinää vasten. Mutta katsotaan mitä isäntä tuumaa, kun tulee töistä kotiin.
Isäntä tämän itse rakensi. Kolme vuotta tässä on pähkäilty että mitä tuohon olohuoneen ja keittiön väliin laitettaisiin ja tähän päädyttiin ja ollaan tyytyväisiä, ja kovasti on saanut kehuja muiltakin, että kiitoksia vaan, ja etenkin työn tekijälle.




Keittiön tasot ovat vähän paksumpia, mutta tätä paksuutta ei ollut enään saatavissa, ehkä se olisi ollut paremman näköistä. Mutta tähän nyt oli tyytyminen
.

3 kommenttia:

  1. Onkos se ihan uusi taso vai laitoiteko uuden pinnan. Saitko säilytystilaa lisää. Minä testaan DNA mokkulaa täällä se olis halvempi tapaus.

    VastaaPoista
  2. Hieno ratkaisu ja sopii tuohon tilaan :)

    VastaaPoista
  3. Kyllä on ihan uusi ja ei mitään säilytystilaa, sitä kyllä mietittiin, että tonne sisään sopis aikalailla tavaraa, mutta kansi on kiinteä. Kirsikka kerro testaustuloksia sitten.
    Rahkasammal kiva kuulla sinunkin "ääntäsi".

    VastaaPoista