perjantai 27. toukokuuta 2011

Helsingistä kajahti iloisen iloisia uutisia


Kolme henkilöä oli palkittu torstai-iltana SanomaMagazines:in kesäjuhlassa. Lainaan seuraavassa juhlan tiedotteesta muutamia pätkiä.
AD Raimo "Hysky" Hyvönen Sarjakuvat ja kirjat -yksiköstä on SMF Vuoden taitaja 2011. Journalistipalkinto jaettiin torstaina järjestetyssä kesäjuhlassa Meidän Perheen toimittajalle Anna Pihlajaniemelle ja journalistipalkinnon kunniamaininta Me naisten toimittajalle Johanna Lätille.
Sekä vuoden taitajaa että journalistipalkittavaa ehdottavat SMF:n työntekijät. Tänä vuonna ehdotuksia Vuoden taitajasta tehtiin 8 ja journalistipalkittavasta 15 kappaletta.
Yhdeksättä kertaa jaettu journalistipalkinto myönnetään erityisen mallikkaasta journalistisesta suorituksesta.
Journalistipalkinnon arvo on 4000 euroa ja kunniamaininnan 2500 euroa.
Palkinnoista päättää toimitusjohtaja palkintoraatien esityksestä.
Toimittaja Johanna Lätille myönnetyn kunniamaininnan perustelut kuuluvat: "Toimittaja Johanna Lätin jutut Viikko voideviidakossa (MN 10/2011) sekä Höylää, veistä ja ultraa (MN 46/2010) ovat kauneus- ja lifestylejournalismia, joka edustaa aivan uutta lähestymistapaa aikakauslehdissä. Niissä purkit ja purnukat heräävät eloon ja ilmiöitä käsitellään tarinallisesti ja monimuotoisesti. Jutut herättävät lukijan pohtimaan omaa suhdettaan ulkonäön muokkaukseen ja paneutuvat myös kauneuden ja kosmetiikan maailman taustoihin. Johanna Lätti tarjoaa lukijalleen elämyksellisen lukunautinnon, sillä hän on laittanut itsensä täysillä likoon ja kertoo aiheista omien kokemustensa kautta. Samalla jutut osoittavat hienosti, millaisia uusia näkökulmia syntyy, kun toimittaja pääsee itselleen aiemmin tuntemattoman genren kimppuun."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti