sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Juhannuspäivä urheilukatsomossa


Naisten 200 metriä voitti Kuortaneen oma tyttö, Hämäläisen Anna, hän on minun suosikkini, hänen uraansa seuraan mielenkiinnolla. Toivon hänelle todella hyvää menestykästä tulevaisuutta.


Tommi Evilä osaa aina "sytyttää" yleisön ja hän myöskin kisan jälkeen kiitti yleisöä kannustuksesta.


Hannu Hämäläinen ja Jonathan Åstrand ennen kisaa, harmittavasti alkoi satamaan ennen miesten 200 metriä, mutta lujaa juostiin, en kerennyt juoksukuvaa ottamaan.Andreas Thorkildsen tv 2:n haastattelussa ja Tero Pitkämäki nimmareita kirjoittamassa. Oma suosikkini Ari Mannio, naapuripitäjästä Lehtimäeltä, tuli kisassa kakkoseksi. En väheksy Teroa mitenkään, hän on fiksu urheilija ja arvostan hänen saavutuksiaan todella paljon. Andreas on yksi mun urheilusuosikeistani.Kotoa lähtiessä oli pilvipoutainen sää, matka kestää noin puoli tuntia, niin kun perille päästiin, sää muuttui aivan helteiseksi, minulla oli aivan väärät vaatteet siihen säähän, siis aivan liikaa päällä. Kisat oli puolivälissä, niin alkoi satamaan, ei mitään tihkua, vaan oikein kunnon sade. Miesten kolmiloikka meni täysin pilalle sateen vuoksi, 3000 m:n esteet kärsi sateesta ja miesten keihäänheitto myöskin, ei voinut kuviakaan ottaa kun piti sadevaatteita pitää kaksin käsin. Myös Jukka Keskisalo kiitti yleisöä kannustuksesta. Se lämmitti sateessa.


Jätskin myyjät olivat niin kohtelaita lapsosia, sanoivat jokaiselle asiakkaalle, hyvää juhannusta ja hyvää päivänjatkoa, jos toinen ei muistanut sanoa, niin toinen huomautti, että sano... Olivat niin herttaisen ihania.


Meillä on aina urheilukatsomossa omat eväät, kahvia ainakin. Kisoissa on aina koko ajan niin katsottavaa, että ei malta paikaltaan mihinkään lähteä.


Kotona piti ihan kynttilä sytyttää oli niin synkkää ja sateista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti