torstai 15. syyskuuta 2011

Kaksi kassillista kirkasta

Tuskin tarvitsen tätä kaunista jääpalamaljaa siihen sen varsinaiseen tarkoitukseen, mutta niin kaunis, että lähti mukaan, kyllä sille käyttöä löytyy. Tuolle telineelle ei löytynyt sopivaa astiaa meiltä, se on viety jo takaisin kirppikselle.


Kauniit kynttilänjalat.
Ja vielä toisetkin lasiset kynttilänjalat.
Olen hurahtanut näihin jalallisiin tarjoiluastioihin. Niitä nyt löytyy muutamia.

Kaunis tarjotin, näitä ei voi vastustaa kun kohdalle sattuu.


Niin kaunis sokeri ja kermanekka ja tarjotin, kuviot oikein hyppäsivät mun silmille. En tiedä mihin tämän laittaisin, mutta ehdottomasti johonkin, missä voin katsella tätä kauneutta.

Kauniit ruusumukit. Uudet olivat. Pidän itse tai annan ystävälle, joka kerää tämäntapaisia.Nämäkin oli uudet, oisko nää sitten talvi/joulu -mukit, toisessa on punainen lumihiutale, toisessa hopeinen. Kun näin nämä, niin tuli mieleen kuuma mustaherukkamehu.
Pitsiliina lähti mukaan myöskin, vaikka niitä on omastakaa aikalailla, itse virkkaamia, mutta tämä väri oli niin kaunis. Meillä ei edes ole mitään pyöreää pöytää tai vastaavaa, mutta katsotaan miten tämän liinan elämä jatkuu.Kaunis valkoinen sängynpeitto, kivasti koristeltu. Uusi tämäkin oli. Viisi euroa maksoi.
Kukkapuskat vielä kainaloon ja kotiin. Siis ostin nämä kaikki yhdellä ja samalla kertaa, pyörällä olin matkassa, mutta matka ei tosin ole pitkä. Liina, mukit ja päiväpeitto olivat eri myyjiltä, muut samalta myyjältä. Että kiitos vaan nyt taas niille ihanille ihmisille, jotka näistä malttoivat luopua.

5 kommenttia:

 1. Voi mahoton kyllä olet tehnyt mahtavia löytöjä.

  VastaaPoista
 2. Upeita löytöjä olet tehnyt, todella :)

  VastaaPoista
 3. Juu, joskus menee viikkoja ettei löydy mitään. Sitten vielä eilen löysin toisenkin sängynpeiton, vihreän, 3.90, että nyt on varaa vaihdella peittoja ja ilmettä.

  VastaaPoista
 4. Hei! Minulla olisi sinulle tunnustus blogissani!:)

  VastaaPoista
 5. Kiitoksia Titille tunnustuksesta. Lämmittää niin tuollainen huomioiminen.

  VastaaPoista