lauantai 21. huhtikuuta 2018

Vaarin kanssa Pöllövaarissa

Ravintola Pöllövaari, Jyväskylä
 
Vuohenjuustoa kahdella tapaa ja punajuuritataria ja fiorinaa
 
Myskikurpitsakeittoa ja ruskistettua voita
 
Kotivesien kalaa, kuhaa, perunaterriiniä ja kukkakaalia, parsaa!
 
Kiitokset tyttärelle!
Tämä oli hänen lahja isälleen isänpäivänä,
mutta kävimme nyt viime viikolla syömässä.
Olihan hienot puitteet ja ruokaa niin erinomaisen hyvää!
 
 
Keskisuomalainen -lehteen pyysivät talvella tarinoita vanhoista ajoista!
No laitoin pienen tarinan omasta lapsuudesta.
Harmi, kun sitä oli lyhennetty aikalailla,
jäi tarinan alku kokonaan pois....
 
 
Pääsiäiskukista yksi on vielä voimissaan!
 
Oikein mukavaa viikonloppua teille toivottelen!
 
 
 

5 kommenttia:

  1. Herkullisen näköistä ruokaa olette syöneet.. vesi ihan herahti kielelle.
    Ennen vanhaan keksittiin kaikkea kivaa.. mekin pahvinpalasilla laskettiin mäkeä, ei ollut mitään muovialusii tai pulkkia .. ja hyvin toimi.
    Mukavaa viikonloppua myös sinulle♥

    VastaaPoista
  2. Kiva, että juttusi pääsi lehteen. Harmi, että lyhensivät sitä :(
    Mukavaa viikonlopun jatkoa :)

    VastaaPoista
  3. Onpa herkullisen näköisiä annoksia. Noitahan syö ihan silmilläänkin. Kiva,että juttusi pääsi esille lehteen. Mukavaa sunnuntaita :)

    VastaaPoista