.

.
.

keskiviikko 10. elokuuta 2011

Asuntomessuilla Kokkolassa
Kaunis valoisa sisustus, ruokapöytä samoin kuin olohuoneen pöytä aivan ihania.


Toisenlainen kirjahylly. Ehkä korit olisi voinut yhdistää kauniimminkin kuin tuollaisilla hihnoilla. Meilläkin kotona oli noita pärekoreja muutamia.Vanhoja raheja, joita ennen oli kaikissa maalaistaloissa, kiersivät tuvan joka seinustalla. Näitä oli nyt aika paljon.


Tunnelmaa, tiiliseinästä tykkään todella paljon. Tämänkin seinän takana oli pieni lasitettu parveke. Jokaisessa talossa oli todella paljon parvekkeita, terasseja, isoja ja melkein kaikki lasitettuja. Melkein kaikista huoneista pääsi aina jonkinlaiselle patiolle.
Kädentaitoja. Ylimmäisessä kuvassa virkatut vaasit. Alimmaisessa jouluvaloja käytetty monessa muodossa.


Kerrostaloyksiön parveke. Asunnon levyinen, ensimmäisessä kerroksessa, täysin lasitettu. Yksiö oli todella ihana.


Senioriasunnon, kerrostalossa, parveke, myös asunnon levyinen, lasitettu, yksi huone lisää. Aivan ihana.Tuon työpöydän äärellä minä ainakin viihtyisin.


Kasvimaa keittiön työtasolla.


Kasvimaat ulkona.
Karua kivikkoa mutta niin kaunista.


Eilen käytiin ostamassa maalia ja paikallisessa Värisilmässä oli tätä tapettia. Sille nyt etsitään meillä paikkaa. Yksi rulla vain, ei koko seinää. Todella kauniita ilmoituksia ja yksityiskohtia ja logoja, kauniita fontteja.


Olen etsinyt jo jonkin aikaa vanhaa ovea. Siitä oli tarkoitus tulla vähän tämäntapainen hyllyllä. Mutta nyt ajatus on muuttunut.1 kommentti:

  1. Ihania kuvia! Noi pärekorit oli kivoja, ostin kesällä huutokaupasta yhden ja oon miettiny sille jotain paikkaa, mutta vielä ei oo löytyny.

    VastaaPoista