maanantai 24. lokakuuta 2011

TampesterAlavuden kaupungin nuorisotoimen järjestämällä perinteisellä syyslomaviikon reissulla olin torstaina. Kiitokset matkan järjestäjälle, mukaan olisi mahtunut enemmänkin väkeä. Menomatkalla Jessica pyöritti LinkkaBingoa. En ole ollutkaan bingossa kuin kerran elämäni aikana, äitini kanssa Jyväskylässä, joskus vuosia, vuosia sitten, varmaankin silloin kun bingo oli "se juttu"! Voittoa ei mulle osunut, yhden ruksin päähän jäi... Mutta tässä vieruskaveri sai lohdutuspalkinnon ja näinollen heijastin heiluu munkin takinliepeessä!Tämän kuvan otin ihan vain itselleni muistutukseksi, että näitä irtojalkoja on saatavissa. On ollut mielessä vanhasta leveästä lankusta pöytälevy tai jotain vastaavaa...
Eipä tullut mieleen lähtiessä, että joulukoristeita ostelen. Kruunuista sisustukseen olen jo jonkinaikaa haaveillut, nämä nyt eivät ole ihan sitä mitä olen hakenut, mutta varmaan paikkansa löytävät nämäkin. Telineen aion laittaa keittiön ikkunan eteen ja siinä sitten mielialan mukaan vaihdella katseltavaa, ihan kiva idea. Nämä ostokset ja vähän muutakin lähti mukaan Ikeasta.


Kolme tuntia Ikeassa ja sitten köröteltiin Ideaparkkiin.

Ideaparkistakin löytyi jotain pientä ostettavaa.
Ruukunsuojuksia tuli kotiin muutamia, nämä olivat hauskoja, kun niissä on nuo pienet jalat.


Tälläinen olikin jo kotona, nyt ostin toisen. Näitä on kolmea kokoa, suurin jäi vielä ostamatta. Pitäähän olla edes joku houkutin seuraavalle reissulle!!!


Tämä on ostettu Ideaparkista. Ystävä kävi tiistaina ja toi tuollaisen jykevän viherkasvin. Just tähän!
Ja tietysti jotain tarpeellista... Tämä hauska, kääntyy ja vääntyy...Tämän oli tarkoitus tulla mulle vähän nk. sellainen käsityölaatikosto tohon nojatuolin viereen. Laatikoihin olisin saanut neulepuikot ym. "tykötarpeet" piiloon. MUTTA... eihän se siihen paikkaan sopinut ollenkaan. Mutta ei hätää, tämä on nyt yöpöytänä, sen aikaisemmin esittelemäni tuunatun jakkaran paikalla. Se on siihen just niin! Mitähän jakkaralle tapahtuu seuraavaksi!!!Pakkalan Liikenteen bussilla matkattiin taas kerran. Hauska reissu!

1 kommentti:

  1. Sama osoite viime viikolla, aina Ikeaa myöden :)
    -tarjah-

    VastaaPoista